Descriere proiect

  • Concept design interior
  • Vizualizari marketing
  • Cluj, anul 2017

De la peretii albi imaculat pana la accente de culoare ce dau viata statiului, casa te poarta intr-o ambianta gandita pentru o familie careia ii place sa petreaca timp impreuna, sa se bucure gating si luand masa impreuna.
Spatioasa si decorata in stil modern scandinav, aceasta locuinta se bucura de lumina naturala ce inunda din plin fiecare camera. Tot mai multi oameni cauta ca la interiorul locuintei lor sa se bucure de lumina, de senzatia de spațiu, sa aiba parte de o stare de calm si sa aiba aproape familia. Ei bine, cand se doreste asa ceva, pare ca stilul nordic care pune accentul pe simplitate, functionalitate si finisaje aerisite este cel care ii inspira pe proprietari.
Zona de zi este una generoasa, gazduind intr-un singur spatiu deschis atat livingul, cat si diningul si bucataria. Paleta cromatica calda, placuta vizual, bucura privirea si asigura unitate amenajarii. In living, un corp de biblioteca inalt ofera spatiu pentru cartile familiei si un suport adiacent pentru sticle de vin, devine punctul de interes al compozitiei. Finisajul din lemn al peretelui din spatele televizorului, se citeste placut si incalzeste atmosfera.
In zona bucatariei, pardoseala creioneaza parca un covor alb-negru, cu efecte grafice desprinse din categoria designului scandinav. In contrast cu finisajul pardoselii se citeste un gri mat neutru al placilor ceramice de deasupra blatului de lucru, ce poarta parca un dialog cu nuantele calde, naturale, cu aspect de lemn si galbenul intens al mobilierului de bucatarie. Acesta continua intr-un mod placut atmosfera primitoare din living.
Detalii subtile, piese de mobilier modern, o canapea confortabila, corpuri de iluminat cu stil, paleta cromatica vesela si tinereasca, impreuna cu o bucatarie organizata, toate acestea creaza un farmec aparte si contribuie la armonia cadrului de familie, descriind un camin primitor si confortabil.


Ești interesat de un asemenea proiect?