Consultanță și concept amenajare

Consultanță și concept amenajare

Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor utiliza noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte. Intenția noastră este de a înțelege și identifica atât limitările spațiului studiat cat și potențialul oferit de intervențiile propuse și de a le pune în acord cu necesitățile și dorințele beneficiarului.

Simulări și animații 3D Fotorealiste 

Pășește digital în proiectul de design propus și descoperă din fiecare unghi viitorul tău spațiu. Realitatea virtuală este un concept care revoluționează modul în care poate fi prezentat un proiect de amenajare de interior. Spatiul dumneavoastra va fi realizat in 3D iar fiecare piesa de mobilier aleasa va fi modelata si texturata in softuri de specialitate. La final, imagini tridimensionale fotorealiste ale fiecarei camere sunt generate pentru a se vedea fiecare detaliu al propunerii de mobilare, decor si amenajare. Sunt reprezentate foto-realist materialele și finisajele propuse în proiect iar corpurile de mobilier și cele de iluminat au dimensiunea reală, fapt ce contribuie la o mai bună înțelegere a conceptului de amenajare propus, beneficiarul fiind imersat într-un conținut tridimensional reprezentat la scară umană. In plus, o animația 3D oferă a patra dimensiune în orice proiect. Pe baza unei abordări cinematografice, producem conținut digital în mișcare care, alături de grafica în mișcare și imagini, creează o experiență vizuală a oricărui proiect.

Simulări 3D Fotorealiste și VR
Proiect tehnic

Proiect tehnic

Proiectul tehnic reprezintă pasul necesar și obligatoriu pentru a transpune propunerea conceptuală în realitate. Elementele proiectului sunt detaliate tehnic și transpuse în planșe de execuție (planuri și secțiuni reprezentative, planuri instalatii electrice, sanitare, termice, tavane false, planuri amplasare mobilier, stereotomii finisaje pereti si pardoseli, detalii de execuție pentru mobilierul realizat pe comanda etc.)

Consiliere achiziții

În această etapă sunt extrase listele de cantități necesare si identificarea furnizorilor in vederea realizării proiectului. Pentru ca amenajarea reala sa arate la fel ca proiectul 3D si bugetul alocat amenajarii sa fie bine gestionat, intocmim lista de shopping si alegem impreuna cele mai bune solutii calitate /pret. Fiecare element ce apare in simularile 3D se va regasi in lista de produse pentru achizitia finala: corpuri de iluminat, piese de mobilier standard, covoare, tapet, accesorii decorative.  Lista contine furnizorii, preturile, codurile de culoare si alte caracteristici ale produselor, pentru a putea fi achizitionate cu usurinta in etapa de implementare a proiectului de catre client. Oferim asistenta in procedura de achizitie a produselor, tinand legatura cu reprezentantii de vanzari pentru oferte de pret, facturi si comenzi ulterioare. 

Consiliere achiziții
Management de proiect

Management de proiect

Pentru proiecte care depasesc un buget de 500 euro/mp ne putem ocupa si de implementarea acestuia. Ne vom asigura ca proiectul de design va arată la fel și în realitate. Realizam planificarea de santier, coordonam si tinem legatura cu toti furnizorii si constructorii, verificam daca proiectul s-a implementat corect.