Spatiu mic? Cu ajutorul unui designer interior profesionist un spatiu mic nu va mai fi o problema

 

Când trăiești într-un spațiu mic, potrivirea în tot ceea ce ai nevoie este dificilă. Așadar, încercarea de a se potrivi cu totul și a face să pară drăguț este o provocare și mare. Dar asta este ceea ce face ca designul spațiului mic să fie atât de distractiv. Indiferent dacă locuiți într-o garsonieră sau doriți să puneți în valoare o cameră mică, aceste mici idei de design interior va face camera să se simtă mult mai mare.

 

Gândește foarte bine spațiul

Asigură-te în ceea ce privește funcționalitatea spațiului. Pune-ți întrebări despre cum folosești camera. De exemplu, ai nevoie de depozitare pentru jucării pentru copii?Pot să tranform o canapea în loc de depozitare? O masă rotundă ar fi o alegere mai bună pentru zona ta de luat masa? Aceste tipuri de întrebări te va ajuta să identificați zonele tale cu probleme specifice și soluții viabile înainte de a începe să achiziționezi mobilier, ceea ce te va ajuta să economisești timp și bani.

 

Obține dimensiunea corectă!

De multe ori oamenii consideră că spațiul lor este mic, așa că vor cumpăra obiecte de mici dimensiuni. Designerii de top știu că acesta este exact opusul unei bune planificări a spațiului – o bucată de mobilier sau decorațiune cu un volum mare are întotdeauna un impact mai bun decât multe articole mici, înghesuite care ocupă mult spațiu creând dezordine vizuală.

 

Gândește multifuncțional

Indiferent de stilul tău, cel mai important lucru pentru a decora bine un spațiu mic este să investești în piese care pot fi folosite pentru mai multe lucruri. Dacă spațiul este o problemă, gândește-te să investești într-un mobilier multifuncțional, precum un dulap unde se poate încorpora mașina de spălat din baie, dar și un spațiu ideal de a depozita prosoape și alte lucruri necesare.

De asemenea, spațiul de sub scară poate fi folosit ca dulap pentru depozitare.

Smart, nu?

 

Ia în considerare o singură culoare

Recomandăm să acoperi toți pereții camerei într-o singură culoare pentru a face să se simtă mai mare. Ia în considerare utilizarea unei nuanțe deschise, chiar și alb, pentru a acoperi majoritatea camerei, inclusiv tavanul. Evidențierea unei culori decolorează liniile care limitează spațiul, ceea ce îmbunătățește confortul spațiului. În plus, folosind culoarea peretelui cel puțin încă o dată în spațiul tău – fie într-un covor, fie pe o mică piesă de accent (tablou) – va ajuta la crearea stilului dorit per ansamblu.

 

 

Majoritatea dintre noi ar fi de acord că spațiul mic de locuit necesită o anumită flexibilitate și creativitate. Cu toate acestea, atunci când designul este făcut de către un profesionist, nu există niciun motiv pentru care nici cele mai mici spații nu pot avea un design demn de laudă.

 

 

Apelează la echipa #spectroom pentru a pune în valoarea locuința ta!