Începem cu o urare timpurie, „Happy valentine’s day” tuturor, iar pentru cei ce sărbătoresc tradițional, vă urăm "dragobete fericit"! Ziua îndrăgostiților se apropie și fie că sărbătoriți sau nu, puteți vedea în jurul vostru că urmează această „sărbătoare”, în toate decorațiunile care se vând în magazine șI pe străzi, și în toate zâmbetele nebunești ale iubitorilor din întreaga lume, care par mult mai îndrăgostiți decât în oricare altă zi. Așa că ne-am gândit că ar fi o idee frumoasă să vă oferim câteva sfaturi despre cum să vă aranjați camera unde veți sărbători cu persoana iubită această zi specială.

Primul pas ar fi să ne alegem culoarea. Fie suntem și rămânem tradiționali, păstrând culoarea roșie ca fiind culoarea iubirii, fie mergem pe culori pastelate, fine, pure sau de ce nu, chiar pe nude-uri!

„There is certainly a RED for everyone!”

Florile roșii reprezintă iubire, pasiune, romantism și îndrăzneală. Buchetele, aranjamentele sau decorațiunile ce conțin flori roșii sau culoarea roșie, sunt intense și emotionante, captând imediat atenția privitorului pentru a-i spune despre intențiile și sentimentele tale.

Aranjamente pentru masă

„Always look on the PINK side of life!”

Rozul este o culoare care te face să iubești lumea, fiind deci alături de roșu, culoarea dragostei. Totodată, rozul este şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele

 

Decorațiuni pentru masă și cameră

„Simplicity is the ultimate sophistication!”

Decorațiuni pentru cameră

Alte lucruri și mici detalii care ar putea face diferența:

1. Iluminatul poate fi foarte eficient pentru a “condimenta” atmosfera romantică din casă! Ideal ar fi să nu alegem lumini puternice.

2. Lumânările trezesc sentimente de intimitate și de asemenea, îndepărtează stresul și creează o atmosferă romantică în încăpere. Pentru un efect mai bun, lumânările ar trebui să fie grupate în cât mai multe colțuri ale camerei.

3. Oglinzile pot reflecta lumina caldă a lumânărilor sau a becurilor. În acest fel, vei da un aer de profunzime spațiului.

4. Poți adauga o textură interesantă în ceea ce privește așternutul – întrucât și acesta este un aspect important: blănuri artificiale sau catifea.