Odată cu încheierea aniilor 2010, designerii au decis de asemenea să pună punct conceptului de bucătărie ”all-white”. 2020 vine cu un start super fresh, idei noi, concepte noi și bineînțeles – culoare!

În cele ce urmează, vă vom dezvălui 5 tipsuri pentru anul 2020 în decorarea bucătăriei:

1. Marmură „aglomerată”

Cu cât mai aglomerat, cu atât mai bine! Această tendință aduce un aer „luxury” oricărei bucătării și o vom regăsi din ce în ce mai des. Dacă există un lucru care atacă graficele de stil și „agită” interioarele, acest lucru este reîntoarcerea marmurii în lumea designului!

 

 

Furnir

Demodat de ceva vreme, lemnul se bucură acum de o „renaștere”. Ați putea folosi un lemn de frasin cenușiu și mai pal decât stejarul sau nucul, fie pentru mobilă, fie pentru podea sau chiar pentru picioarele scaunelor. De asemenea , puteți obține o combinație foarte frumoasă între furnir și alb, obținând astfel un aspect clean și mai spațios!

 

 

Culoare

În 2020 bucătăriile sunt pline de posibilități de culoare, de la aparatură și podea, până la draperii și mobilier. Începeți prin a vă decide cărui colțișor din bucătărie doriți să îi acordați cea mai multă „atenție„ prin culoare, dar și prin bugetul pe care îl veți acorda investiției colorate.

Una dintre cele mai ușoare și mai puțin costisitoare opțiuni este de a picta un perete care poate fi ușor actualizat dacă vă plictisiți de el.

SMEG Colorful Fridge

 

 

Insulă dublă

Cu toții am văzut cel puțin o dată în filmele americane acea insulă din bucătărie și visam să avem și noi așa. Ei bine, dacă nu ai apucat încă să îți decorezi astfel bucătăria, te invităm ca în 2020 să nu faci doar o insulă, ci doua, „double-trouble”!

kitchenarchitecture.co.uk.

 

Accesorii aurii sau colorate

În 2020 robinetele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, iar chiuvetele, de asemenea. Estetica se pare că are un impact și în zonele ”umede”, la fel cum a avut și are în designul mobilierului și a aparaturilor, ca și culoarea, formă, dimensiune și material, ele fiind puternic influențate de aspectul general al camerei.

GROHE Sink

Citește-ne și data viitoare!
Spectroom – Designul vine din interior

 

Solicitați o cotație pentru amenajarea bucătăriei