Andrei CAPITANU-HATEGAN
             Co-Founder, Business Developer

 

                      Andra CAPITANU-HATEGAN
             Co-Founder, Senior Arhitect Designer

 

                           Alexandru ARION
                           Interior Designer

 

Echipa SPECTROOM Interior Design Studio

Spectroom a luat na┼čtere din pasiune pentru design, culoare, texturi, lumina si detalii subtile si din dorinta de a realiza spatii care nu doar sa isi gazduiasca utilizatorii, ci sa le infrumuseteze viata, sa ii instige la creatie si la descoperirea a tot ceea ce ii inconjoara.

Muza noastra este transformarea spatiului, intrucat creativitatea si autenticitatea pot fi transpuse in locuinta fiecaruia. Orice spatiu are energie. Orice spatiu locuit are energia locuitorului. Orice locuitor merita energia bunului stil. Iar stilul se dobandeste, se cultiva, cu grija si perseverenta, zi de zi, pas la pas cu clientul-locuitor-utilizator. 

 

Fiecare proiect nou  este o provocare de a imbina dorintele beneficiarului cu propria viziune. Orice interior pe care il creionam trebuie sa fie impecabil si incercam sa transformam spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul sa o iubeasca cu adevarat!  Iubim sa amenajam spatii unde se intrepatrund eficient functionalul cu esteticul. Empatia si sensibilitatea detaliilor de factura umana ne ofera spectrul necesar de a intelege care este legatura corecta ce trebuie stabilita intre client si spatiul sau. Clientul devine treptat din proprietar un creator al propriului spatiu, iar noi il ajutam sa isi faca un armonios univers. Cautam sa decoram mereu spatii-fericire, spatii-echilibru, case in care te simti bine, care „functioneaza”, unde oamenilor le place sa stea laolalta, sa traiasca „vieti reale” cu toate detaliile functionale si firesti.

Impreuna cu parteneri si colaboratori din domeniul designului interior, in misiunea noastra creativa transformam spatii ce surprind imaginatia si starnesc emotii, incercam sa manipulam spatiul pentru a crea experiente, cadre unice si personalizate in functie de dorintele clientului.

Deoarece suntem de parere ca DESIGNUL  vine din INTERIOR si suntem pasionati de munca noastra, in fiecare proiect gasim o provocare in a identifica si intelege nevoile fiecarui client, dar si povestea unui spatiu ce asteapta sa fie transformat.

2017 © Spectroom interior design studio. 
Toate drepturile rezervate

contact@spectroom.ro | 0745.29.24.17