Rezidențial

Cum ar fi să locuiți într-o casă sau un apartament care să vă creeze toate condițiile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat? Să știți că aceasta este posibil datorită unui design interior conceput în funcție de necesitatea clientului. Impreuna putem gasi modalitatea de abordare a spatiului pentru a da viata dorintelor dumneavoastra.

Horeca

Sunteți proprietarul unei locații Horeca sau aveți planul de a deschide una într-un viitor apropiat și vă întrebați: „Cum să realizați un design de interior care să aducă succes afacerii dvs?” Soluția ar fi să apelați cu incredere la firma noastră, va putem oferi servicii personalizate in domeniul Horeca.

Spații Comerciale

Știați că, majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui lucru bazându-se pe emoții? Asta înseamnă că trebuie să-l impresionați. Cum se face asta? Ca să aveți un magazin de succes trebuie să-l convingeți pe client să intre aici, de accea vitrina și designul de interior al acestui spațiu sunt foarte importante. 

Spații de Birou

V-ați întrebat vreodată cât de important este designul de interior într-un spațiu de birou? Spatiul influenteaza comportamentele utilizatorilor. Eficienta, inovatie, colaborare, invatare, socializare. Angajati fericiti la locul de munca va insemna la final, profit pentru companie. Cu o experienta de 5 ani in zona designului de spatii de birouri, acceptam orice provocare de a va creea mediul perfect afacerii dumneavoastra.

Cu ce te ajuta un proiect de amenajare interioara?


Ti-ai cumparat o locuinta si nu stii exact cum sa o amenajezi sau de unde sa incepi? Nu stii ce culoare ti s-ar potrivi sau cum sa asortezi canapeaua si perdelele? Cum sa transformi un spatiu gol in ceva care sa te reprezinte, sa te faca sa te simti bine si confortabil, la finalul unei zile de lucru obositoare?

Daca iti pui aceste intrebari, inseamna ca probabil ai nevoie de ajutorul unui designer. Acesta poate face mult mai multe decat atat. Designerul de interior este un specialist ce te poate ajuta să-ți organizezi locuința, să o mobilezi și să o decorezi, scutindu-te de cheltuieli neprevazute și de timp irosit. Poate sa priveasca spatiul din alta perspectiva, sa te faca sa intelegi spatiul altfel decat l-ai vazut prima data, sa iti sugereze idei fresh de amenajare si alte functionalitati decat ai anticipat initial. Designerul de interior iti poate propune cu usurinta un furnizor pentru mobilier, tapet, parchet, corpuri de iluminat, placari ceramice sau pentru orice lucru de care ai avea nevoie in locuinta ta – in functie de gustul si bugetul tau.

In final te ajuta pentru ca vei sti cum sa organizezi totul,  care sunt etapele unei amenajari (instalatii, finisaje, mobilare, decorare), vei stii unde iti permiti sa cheltuiesti mai mult si unde vei avea loc sa economisesti ca sa te incadrezi in buget. Dar foarte important vei stii ce sa cauti, ce cantitati si ce tip de materiale sa cumperi. Nu vei cumpara mai mult, cum se intampla de regula.  Dincolo de functionalitate si economie de bani, un designer te ajuta sa economisesti TIMP.

Tipuri de servicii

 • CONCEPT AMENAJARE

  Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor utiliza noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Pentru ca designul vine din interior!
  Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte.
 • VIZUALIZARI 3D FOTOREALISTE

  Spatiul dumneavoastra va fi realizat in 3D iar fiecare piesa de mobilier aleasa va fi modelata si texturata in softuri de specialitate. La final, imagini tridimensionale fotorealiste ale fiecarei camere  sunt generate pentru a se vedea fiecare detaliu al propunerii de mobilare, decor si amenajare.
 • PLANURI 3D - Bird's eye views

  Perspective 3D aeriene ale intregului spatiu, sub forma unei machete virtuale, de cele mai multe ori necesare unui dezvoltator imobiliar pentru a evidentia utilitatea si functionalitatea unui spatiu, clientilor sai.
 • PANORAMA 360

  Conceptul amenajarii poate fi prezentat si sub forma unui tur virtual 360 al spatiului, cu posibilitate de vizualizare cu ochelari Virtual Reality sau online.
 • CONSILIERE ACHIZITII

  Pe langa provocarea design-ului wow, o acceptam si pe aceea a implementarii proiectului.
  Pentru ca amenajarea reala sa arate la fel ca proiectul 3D si bugetul alocat amenajarii sa fie bine gestionat, intocmim lista de shopping si alegem impreuna cele mai bune solutii calitate /pret.
  Mergem pe santier si verificam montajul finisajelor si asistam la montajul mobilierului pentru a ne asigura ca executia respecta proiectul.

In ce consta proiectarea de design interior? 

Desi fiecare proiect este unicat, etapele unui proiect de design interior sunt asemanatoare, indiferent daca este vorba de un spatiu rezidential sau de amenajarea unor birouri: 
 1. Releveul – crearea unui plan la scara al spatiului de amenajat (plan cu dimensiuni)
 2. Brief – discutie detaliata cu clientul pe baza dorintelor si stilului sau de viata. Pentru a ne cunoaste mai bine completam impreuna un chestionar pe baza caruia incepem sa ne cunoastem reciproc si sa ne imaginam in ce mod am putea sa iti cream casa ta de vis.
 3. Propunere 2D – pornind de la cerintele clientului propunem 2-3 variante de amenajare a spatiului cu vizualizare in plan 2D. Discutam despre functionalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, despre fluxuri de circulatie, puncte de interes, despre solutiile practice de a rezolva nevoile clientului.
 4. Selectie varianta finala 2D -  consiliem clientul pentru a face cea mai buna alegere din punct de vedere estetic si functional pentru amenajarea spatiului.
 5. Vizualizari 3D - Imagini tridimensionale fotorealiste ale fiecarei camere  sunt generate pentru a se vedea fiecare detaliu al propunerii de mobilare, decor si amenajare.
 6. Plan sanitare si electrocasnice - Propunere aplasare obiecte sanitare si electrocasnice - plan 2D.
 7. Plan electrice - Propunere amplasare corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare – un plan pentru combinarea armonioasa a corpurilor de iluminat pentru a crea o ambientare prin lumina.
 8. Plan de tavane false / alte elemente volumetrice – pentru executia propriu zisa a lucrarilor.
 9. Proiect tehnic mobilier - planse tehnice si detaliere de executie pentru echipa de constructori si furnizorii de mobilier la comanda.
 10. Paleta cromatica – selectionarea culorilor conform randarilor de pe un paletar comun agreat cu clientul (Policolor, Dufa, Caparol, Baumit, Benjamin Moore etc.)
 11.  Consiliere in achizitii – Asistenta si indrumare in procesul de selectionare de la diversi furnizori pe baza cataloagelor  noastre sau prin vizita la showroom-ul acestora a diverselor materiale, finisaje sau decoruri (placi ceramice, mobilier, parchet, usi, perdele, corpuri de iluminat, etc.)
 12. Asistenta si indrumare - in etapa de selectie si negociere cu alte echipe implicate in etapa de executie a proiectului - instalatii electrice, sanitare, termice, montaj finisaje, compartimentari, executie si montaj mobilier, etc.
 13. Vizite pe santier si controlul calitatii - pe parcursul lucrarilor pentru a discuta cu echipa de constructori la fata locului si a verifica calitatea executiei si conformitatea montajelor cu proiectul tehnic.
 14. Receptia lucrarii - impreuna cu beneficiarul luam parte la receptia lucrarii de la constructor. Verificam toate punctele contractului si ne dam acceptul asupra calitatii realizarii lui.

Preturi design interior 

Pentru o oferta de pret pentru un proiect de design interior este suficient sa ne trimiti un plan cotat al spatiului de amenajat si cateva dorinte legate de asteptarile tale in privinta acestuia. 

Trimite un mesaj pentru o oferta de pret!

Preturile se calculeaza tinand cont de doua aspecte importante: dimensiunea si complexitatea lucrarii. Cu cat o lucrare este mai mare, cu atat pretul pe metru patrat va fi mai mic si viceversa.
2017 © Spectroom interior design studio. 
Toate drepturile rezervate
contact@spectroom.ro | 0745.29.24.17