SPECTROOM Interior Design Studio
arhitect designer Andra Capitanu-Hategan


Spectroom a luat naştere din pasiune pentru design, culoare, texturi, lumina si detalii subtile si din dorinta de a realiza spatii care nu doar sa isi gazduiasca utilizatorii, ci sa le infrumuseteze viata, sa ii instige la creatie si la descoperirea a tot ceea ce ii inconjoara.


Muza mea este transformarea spatiului, intrucat creativitatea si autenticitatea pot fi transpuse in locuinta fiecaruia. Orice spatiu are energie. Orice spatiu locuit are energia locuitorului. Orice locuitor merita energia bunului stil. Iar stilul se dobandeste, se cultiva, cu grija si perseverenta, zi de zi, pas la pas cu clientul-locuitor-utilizator. 
 
Fiecare proiect nou pentru mine e o provocare de a imbina dorintele beneficiarului cu propria viziune. Orice interior pe care il creionez trebuie sa fie impecabil si incerc sa transform spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul sa o iubeasca cu adevarat! Simplitatea in linii si mesaj sunt elementele cheie ale filosofiei mele. Iubesc sa amenajez spatii unde oamenii intrepatrund eficient functionalul cu esteticul. Empatia si sensibilitatea detaliilor de factura umana imi ofera spectrul necesar de a intelege care este legatura corecta ce trebuie stabilita intre client si spatiul sau. Clientul devine treptat din proprietar un creator al propriului spatiu, iar eu il ajut sa isi faca un armonios univers. Caut sa decorez mereu spatii-fericire, spatii-echilibru, case in care te simti bine, care „functioneaza”, unde oamenilor le place sa stea laolalta, sa traiasca „vieti reale” cu toate detaliile functionale si firesti.

Impreuna cu parteneri si colaboratori din domeniul designului interior, in misiunea noastra creativa transformam spatii ce surprind imaginatia si starnesc emotii, incercam sa manipulam spatiul pentru a crea experiente, cadre unice si personalizate in functie de dorintele clientului.

Deoarece suntem de parere ca DESIGNUL  vine din INTERIOR si suntem pasionati de munca noastra, in fiecare proiect gasim o provocare in a identifica si intelege nevoile fiecarui client, dar si povestea unui spatiu ce asteapta sa fie transformat.
2017 © Spectroom interior design studio. 
Toate drepturile rezervate
contact@spectroom.ro | 0745.29.24.17